Vijf redenen waarom je voor een lingeriespeciaalzaak kiest.

Lingerie kopen is jezelf een cadeautje geven. Mooie lingerie zit niet alleen goed maar geeft je ook (soms onbewust) een boost van zelfvertrouwen. Het is een momentje voor jezelf. En zo’n cadeautje is niet alleen naar buiten wandelen met je aankoop. Nee, ook het passen, het uitkiezen en het adviseren hoort hier bij.

Het advies krijg je bij ons in de winkel. Wij geven nog vijf redenen waarom je bij Lydia Lingerie Advies binnen moet lopen.

Service

Natuurlijk staat de service op 1. De persoonlijke benadering en de vakkennis en de tijd en moeite die we voor jou uittrekken om samen de juiste maat en model te kiezen.

Ruim aanbod en kwaliteit.

Of je nu een klein maatje hebt, een grote maat, een moeilijke maat een veranderende maat of je hebt geen idee welke maat je hebt dan ben je bij Lydia Lingerie Advies aan het goede adres. Wij hebben het in de winkel. Wij hebben een groot merken aanbod en ook je te besteden budget wordt gerespecteerd. Ook voor speciale lingerie als borstvoeding, sport Bh en prothese Bh hebben wij keus.

Paskamer plezier.

Shoppen bij ons is een beetje genieten van luxe. De paskamer beleving is pure verwennerij. Geen onflatterend licht of items van de vorige klant die er nog hangen. Wel comfortabel passen met veel ruimte en oog voor hygiëne, persoonlijke begeleiding van onze lingeriespecialist die zich steeds weer bijscholen.

De gedrevenheid en passie van ons.

Elke klant in onze winkel is evenveel waard. Iedereen is speciaal en moet tevreden naar buiten gaan. Wij zijn trots op onze winkel! En willen alleen het beste voor jou als klant. We zijn gemotiveerd om jouw als klant te inspireren, de nodige hulp aan te bieden en soms je eens over de streep te trekken om eens iets nieuws te proberen. Elk seizoen kopen we weer mooi collecties in voor jullie. Onze klant. Het allerliefst wordt er een persoonlijke band opgebouwd en dat voel je als klant.

De extraatjes

Wij proberen je als klant in de watten te leggen. De koffie staat klaar, een uitnodiging voor onze events, een gemoedelijke sfeer, je bent geen anoniem nummer, een lach en een babbel en vooral ook een luisterend oor. Wij hebben een klantensysteem en een spaarsysteem.

Winkelen bij Lydia Lingerie Advies is een totaalbeleving.