Magic Bodyfashion is een merk voor vrouwen van alle leeftijden. Het doel van Magic is om ervoor te zorgen dat elke vrouw zich zelfverzekerd en trots voelt in haar lichaam. Magic levert een “Total Body Solution” concept. Het heeft BH’s, shapewear, accessoires, beenmode, en sinds kort ook zwangerschapsondergoed

De Maxi Sexy Hi-Brief  en de Maxi Hi-brief bermuda zijn gemaakt van een comfortabel en goed ademend materiaal en geeft de beste correctie die er is aan buik, rug en taille. Het broekje valt compleet glad weg onder kleding door de naadloze afwerking aan boven- en onderzijde. Perfect dus voor onder je bovenkleding. Het broekje is verkrijgbaar tot en met maat 4XL!

 

De Mama Supporting Short is onmisbaar tijdens en na je zwangerschap. De short beschikt over speciale supportpanelen om de buik en rug extra te ondersteunen. Deze speciale zone zorgt voor een comfortabele pasvorm. Rondom bovenbenen zit built-in support en tevens een siliconenrand om oprollen te voorkomen. De stijl is voorzien van zacht materiaal en een naadloos design voor ideaal comfort. De Supporting Short is geschikt voor dagelijks gebruik.

  • Zachte stof en naadloos design met speciale over-the-bump pasvorm
  • Geeft extra support aan de buik en rug tijdens en na de zwangerschap
  • Rekbaar materiaal gaat druk op de buik tegen
  • Extra support voor bovenbenen, en lift de billen