Over Ons……

Het is voor ons fijn om vrouwen, in alle vormen en maten, te kunnen adviseren op basis van ervaringen op het gebied van speciale wensen en voorkomende ongemakken bij onderkleding. Door onze kennis van het product te combineren met een openbenadering en eerlijk advies voelen klanten zich snel thuis in de winkel.

Een extra beloning is dat de positieve ervaringen van tevreden klanten regelmatig gedeeld worden met anderen. Dat geeft vertrouwen in onze aanpak en stimuleert ons om deze adviserende rol nog verder te ontplooien. Luisteren is daarbij enorm belangrijk. Wat wil jij als vrouw. Want jij weet als geen ander dat je lichaam steeds veranderd. Dat kan door komen door zwanger zijn, afvallen, aankomen of ouder worden. Iedere vrouw wil zich happy voelen in haar lingerie. Ons doel is om jou als vrouw zelfverzekerd en met een lach naar buiten te laten gaan. Met het advies van ons hoeft lingerie kopen geen vervelend “dingetje” meer te zijn.

Daarnaast is het goed om de winkel verder te professionaliseren. Zowel in de winkel maar ook online. Voor de winkel heb ik Jacqueline en Daiène  aangenomen. Onze website is vernieuwd en wordt bijgehouden door Daiène. Ook op socialmedia hebben we een strategie gevonden voor een betere vindbaarheid, met als doel mensen via de website te kunnen informeren en te bewegen om naar de winkel te komen. De mogelijkheid voor het maken van een afspraak behoort daarbij ook tot de opties.

Lydia Lingerie Advies adviseert vrouwen op een persoonlijk,

oprechte en eerlijke manier bij de keuze voor lingerie en badmode zodat jouw zelfvertrouwen groeit.

Het dragen van lingerie en badmode moet een feestje zijn.

Wie zijn wij:

Ik ben Lydia en inmiddels de 50 gepasseerd. Mijn lingeriewinkel zit aan de Nieuwstad in Zutphen.

Na een aantal jaren in het basisonderwijs gewerkt te hebben heb ik daarnaast in verschillende lingerie winkels ervaring opgedaan. In 2013 kreeg ik zelf de kans mijn eigen winkel te starten. In het begin nog naast mijn baan als leerkracht maar vanaf juli 2014 volledig in de winkel.

Ik vind het erg belangrijk vrouwen in mijn winkel persoonlijk en een eerlijk advies te geven. Het dragen van een BH moet “feestje” zijn. Het is belangrijk dat je met de juiste BH en de juiste maat  naar huis gaat. Ik wil je daar graag bij helpen.

Mijn naam is Jacqueline van der Pol en ik werk sinds  zomer 2020 met veel plezier bij Lydia.

Ik was werkzaam in de kinderopvang en daarvoor heb ik 10 jaar ervaring opgedaan in de lingerie.
Ik kwam als klant een kijkje nemen in de mooie nieuwe winkel en in de paskamer vond mijn “sollicitatie” plaats.
De klik was er direct en mijn beslissing was snel genomen, die stap ga ik nemen!
Ik vind het heel bijzonder om te zien hoe lingerie mensen blij maakt.
De persoonlijke contacten met de klanten geven mij veel voldoening.
Ik heb het enorm naar mijn zin en ik leer iedere dag weer wat bij.

Mijn naam is Daiène Huisman.

Na 20 jaar werkzaam te zijn geweest in de outdoor/sportbranche, ben ik sinds 1 juli werkzaam bij Lydia. Na enkele weken voel ik me al helemaal op mijn gemak. Het werken in de lingerie branche met de klanten is heel persoonlijk, dat spreekt mij aan. Verder houd ik mij bezig met de webshop en social media van Lydia lingerie.

Ik hoop je snel te zien in de winkel.