Heb jij ook zo’n last van beugels?

Probeer dan eens een ANITA BH zonder beugels.

Anita en Rosa Faia.

Het Duitse lingerie- en swimwearmerk ANITA heeft een uitgebreide collectie met als uitgangspunt maximale draagcomfort, perfecte pasvorm en optimale steun.

De Fleur en Lace Rose komen uit de collectie van Roasa Faia. Het is een BH met een voorgevormde cup maar zonder beugels. De cup is met met zacht, fijn micorvezel overtrokken. De Bh bestaat uit 83% polyanmide en 17% elastan.

Safina, een serie van Anita zonder beugel. De onderband zorgt voor een aangenaamd draagcomfort door de anatomisch gevormde band. De BH heeft een 3-delige cup. De schouderbanden zijn zacht gepolsterd voor een pretiig draagcomfort.

De Jana een serie van Anita zonder beugel. De onderband zorgt voor een aangenaamd draagcomfort door de anatomisch gevormde band. De BH heeft een 3-delige cup. De schouderbanden zijn zacht gepolsterd voor een prettig draagcomfort. De Bh bestaat uit 80% katoen.

Anita: 5459 Clara

De Clara, 5459, is een serie uit de collectie van Anita zonder beugel. De onderband zorgt voor een aangenaamd draagcomfort door de anatomisch gevormde band. De BH heeft een 3-delige cup, de strook aan de zijkant is van stevig materiaal. De schouderbanden zijn zacht gepolsterd voor een prettig draagcomfort. De BH bestaat uit 85% polyamide en 15% elastan.

De TWIN is een bh uit de collectie van Rosa Faia. De cups zijn dubbellaags en mouldet.

De BH is voorzien van een beugel. De BH bestaat uit 70% polyamide en 30% elastan.