Louisa Bracq

is het jongste Franse topmerk. Oorspronkelijk was dit zesde generatie familiebedrijf gespecialiseerd in het maken van broderieën voor de grote Europese merken. Inmiddels maakt Louisa Bracq al meer dan 10 jaar zelf bh’s en dat doen ze met veel succes. Het broderie atelier in Noord-Frankrijk produceert volledig voor het eigen merk en met de kennis en ervaring die ze in hun lange bestaan opgedaan hebben behoren de bh’s en slips van Louisa Bracq tot de top van het Franse aanbod.

De stijl is een mix van tijdloos elegant en modern raffinement. Uit Europa komen voornamelijk de stoffen die gebruikt worden en de schoonheid en kwaliteit hun broderieën is ongeëvenaard.
Een ander aspect van de collectie van Louisa Bracq is het grote maatbereik en de uitstekende pasvorm; “een perfecte bh doet wat ie moet doen zonder dat je hem voelt”!

Het aanbod in cup maten loopt van B tot I cup, natuurlijk afhankelijk van het model.
Ook de slips hebben een signatuur die smaak en liefde voor het product verraadt.

Louisa Bracq is in één opzicht ook een compromisloos merk; design staat in dienst van comfort, maar dat dit tot prachtige combinaties kan leiden bewijst dit Franse merk met iedere nieuwe bh.

De Serie

De Elise 

477-01 Julia in brons

Julia Basis kleuren

Elise basis.

Serie

477-01 Julia Sun Stone

50301 Astral Rays

419-06 Elise nude rose

3 delige cup

foulard bh

short