Louisa Bracq, van origine is dit mooie familiebedrijf brodeur.
Hierdoor maken wij de meest gave en tijdloze designs voor elke leeftijd! 
Met onze meters lange broderie machines creëren we de mooiste creaties voor jullie in Fontain-au-pire Frankrijk en tekenen we alle creaties in onze showroom in Brussel.
Zoon Matthieu met zijn 28 jarige leeftijd staat aan het roer met zijn vader Vincent.

Met ons ruime assortiment vanaf aan A t/m een I cup & omvangsmaten vanaf 65 t/m 115 

Louisa Bracq

is het jongste Franse topmerk. Oorspronkelijk was dit zesde generatie familiebedrijf gespecialiseerd in het maken van broderieën voor de grote Europese merken. Inmiddels maakt Louisa Bracq al meer dan 10 jaar zelf bh’s en dat doen ze met veel succes. Het broderie atelier in Noord-Frankrijk produceert volledig voor het eigen merk en met de kennis en ervaring die ze in hun lange bestaan opgedaan hebben behoren de bh’s en slips van Louisa Bracq tot de top van het Franse aanbod.

De stijl is een mix van tijdloos elegant en modern raffinement. Uit Europa komen voornamelijk de stoffen die gebruikt worden en de schoonheid en kwaliteit hun broderieën is ongeëvenaard.
Een ander aspect van de collectie van Louisa Bracq is het grote maatbereik en de uitstekende pasvorm; “een perfecte bh doet wat ie moet doen zonder dat je hem voelt”!

Het aanbod in cup maten loopt van B tot I cup, natuurlijk afhankelijk van het model.
Ook de slips hebben een signatuur die smaak en liefde voor het product verraadt.

Louisa Bracq is in één opzicht ook een compromisloos merk; design staat in dienst van comfort, maar dat dit tot prachtige combinaties kan leiden bewijst dit Franse merk met iedere nieuwe bh.

3 delige cup

foulard bh

short

Votex serie van Louisa Bracq 3 delige cup en een foulard bh met mooie slips.

Ons bekende Julia in donker rood. Zowel in de driedelige cup en in de spacer cup.

Deze nieuwe serie van  Louisa Bracq, de Matrix collectie verwijst naar de digitale stunts van de beroemde Matrix filmserie.

De volle cup bh uit de serie Série is voorzien van trendy geometrische borduursels die de kaart van verleiding spelen in combinatie met een ultrachique look. 

De Electric Waves lijn heeft een glanzend borduursel op de bovenkant van de cups vergezeld van een transparante tule.

De Electric waves is een volle cup BH in het zwart. Op het kant van de cup zit een klein zilver glimmetje. 

De Louisa Bracq coltrui top met lange mouwen uit de Electric Waves collectie is een geribbelde, naadloze, gebreide trui in cirkelvormig mesh van wol en zijde materiaal gemaakt in Oostenrijk.

De inspiratie voor dit stuk komt uit het grafische en abstracte universum dat maangalm kan oproepen.

Het is een zeer visueel model, maar minimalistisch en sober dankzij de tonen van lurex die maanreflecties oproepen.

De naadloze cup-bh Louisa Bracq uit de Electric Waves-lijn in geborduurde tule voelt zeer fijn aan om overmatige afbakening te voorkomen. Deze lijn is geïnspireerd op het grafische en abstracte universum dat maangalm kan oproepen. De voorgevormde bh Electric Waves is zeer visueel, maar minimalistisch en sober dankzij de lurextonen. Tussen de cups is subtiel een sieraad met het LB-logo aanwezig, wat de bh een extra vleugje verleiding geeft.

De full-cup bh uit de Horta-lijn is geïnspireerd op de vele architecturen van Victor Horta in België, een illustere Belgische architect die een van de hoofdrolspelers was in de Art Nouveau in België. Deze architecturen nemen de bewegingen van arabesken over met zijn alomtegenwoordige rollen. De soepelheid en vloeiendheid van de rondingen zorgen voor een betoverend grafisch effect verfraaid met een bloemig en kleurrijk detail. Deze patronen zijn aanwezig op het bovenste deel van de cups, gecombineerd met een transparante tule die de huid charmant onthult.

De Elise is een BH die al lang in de collectie zit. Deze BH is niet voorgevormd en heeft een beugel. De Elise is stevig ook in de grote cup en omvangsmaten.

De Serie van Louisa Bracq is er in de voorgevormde en niet voorgevormde cup. Beide modellen hebben een beugel.

De Julia  is een niet voorgevormde BH met een beugel. De BH heeft een perfecte pasvorm ook in grote cup- en omvangsmaten.