Louisa Bracq

is het jongste Franse topmerk. Oorspronkelijk was dit zesde generatie familiebedrijf gespecialiseerd in het maken van broderieën voor de grote Europese merken. Inmiddels maakt Louisa Bracq al meer dan 10 jaar zelf bh’s en dat doen ze met veel succes. Het broderie atelier in Noord-Frankrijk produceert volledig voor het eigen merk en met de kennis en ervaring die ze in hun lange bestaan opgedaan hebben behoren de bh’s en slips van Louisa Bracq tot de top van het Franse aanbod.

De stijl is een mix van tijdloos elegant en modern raffinement. Uit Europa komen voornamelijk de stoffen die gebruikt worden en de schoonheid en kwaliteit hun broderieën is ongeëvenaard.
Een ander aspect van de collectie van Louisa Bracq is het grote maatbereik en de uitstekende pasvorm; “een perfecte bh doet wat ie moet doen zonder dat je hem voelt”!

Het aanbod in cup maten loopt van B tot I cup, natuurlijk afhankelijk van het model.
Ook de slips hebben een signatuur die smaak en liefde voor het product verraadt.

Louisa Bracq is in één opzicht ook een compromisloos merk; design staat in dienst van comfort, maar dat dit tot prachtige combinaties kan leiden bewijst dit Franse merk met iedere nieuwe bh.

Serie in een Olijf kleur

Julia in donker blauw

Julia Spacer in donker blauw.

Nieuwe Spacer van Louisa Bracq. Het materiaal Spacer is een lichtgewicht dubbellaagse schuim. De cup is heel flexiebel en luchtig en ademend. Voor de zomer dus ideaal. Het heeft een heel licht draag comfort. Je voelt het dus bijna niet.

Door het elastische materiaal vormt het mooi om de borst

 

De Julia  is een niet voorgevormde BH met een beugel. De BH heeft een perfecte pasvorm ook in grote cup- en omvangsmaten.

In de zomer 2021 in een licht rose kleur.

De Elise is een BH die al lang in de collectie zit. Deze BH is niet voorgevormd en heeft een beugel. De Elise is stevig ook in de grote cup en omvangsmaten.

De Serie van Louisa Bracq is er in de voorgevormde en niet voorgevormde cup. Beide modellen hebben een beugel.

De Julia  is een niet voorgevormde BH met een beugel. De BH heeft een perfecte pasvorm ook in grote cup- en omvangsmaten.