Luxe lingerie voor iedere vrouw

LingaDore heeft een stoere en betaalbare collectie voor alle dames. De pasvorm is prima en men kijk steeds naar nieuwe technieken en materialen.

Lingadore Daily

Luxe lingerie voor iedere vrouw
LingaDore staat voor betaalbare, luxe dameslingerie. De collectie heeft een stoer, natuurlijk en een puur imago, met modieuze uitstraling. In LingaDore’s constante streven naar de perfecte pasvorm, wordt gebruik gemaakt van de nieuwste innovaties op het gebied van materiaalbewerking en productietechnieken. Dat is gegarandeerd te voelen en te zien. De dames lingerie collectie richt zich op iedere vrouw en is bereikbaar voor elke portemonnee.

De bekende DAILY van Lingadore. Een voorgevormde cup met een beugel. In de kleur burlwood.

Een niet voorgevormde Bh maar zonder naden in de cup. Mooi als t-shirt BH.

Bikini’s van Lingadore. Leuk en jong.

Daily Lace uni fit t-shirt BH met speciaal ontwikkelde cups die zich aanpassen aan de vorm van de borst. Stevige schouderbanden en super ondersteunende zij en achterpanden. 82% polyamide en 18% elastan.

Geschikt voor de kleine borsten die verder uit elkaar staan, ongelijke borsten en borsten met de meeste volume aan de bovenkant. De Cups zijn glad en onzichtbaar onder kleding. de cups zijn hartvormig en geven daardoor een mooi decolleté.