Empreinte

Empreinte lingerie die net zo mooi is als een kunstwerk, ontworpen en vervaardigd met passie en weldaad: dit is de bezieling die in elk van de creaties van EMPREINTE creaties huist.

De Cassiopee is een beugel BH met een naadloze cup. De Bh is niet voorgevormd of op foto 2 als spacer cup. De prachtige broderie is onzichtbaar onder strakke kleding. Doordat empreinte een U vormige beugel gebruikt bij de Cassiopee geeft hij je een smal silhouet. Het brede rugpand aan de achterzij geeft veel steun. De schouderbanden zijn wat breder.

De Romy beugel, full cup bh is een nieuw must-have garderobe item. De drop colorway verrukt met zijn intense, diepe tint die het geborduurde bloemenpatroon van het assortiment laat zien. De centraal geplaatste bandjes zorgen voor ondersteuning en optimale vormgeving, en de voering op de onderste cups is geruststellend. Een gevoel van welzijn is gegarandeerd.

Ginger: Met de elegantie van zijn stijl, comfort van zijn stoffen en sprankeling van zijn afwerkingsdetails.

 Het samenspel van transparantie met zijn delicate borduurwerk en ondoorzichtige onderste cups brengt een vleugje elegantie en verfijning, terwijl het optimale ondersteuning biedt tot een G-cup. 

Met zijn geborduurde rozen en fluwelen en satijnen details is de Ellen Bois brûlé beugelbeha het toonbeeld van romantische lingerie, met een diepbruine tint die eruitziet als een nieuw zwart. De klassieke en toch moderne schaalvorm garandeert ongeëvenaarde ondersteuning en comfort. Verleidelijke lingerie van de hoogste kwaliteit die emoties oproept.

Melody, volle cup 0786

Louise, volle cup 7184

Cassiopee, volle cup 7151