Felina en Conturelle

Felina biedt hoogwaardige onderkleding voor het gevoel van welbehagen van de zelfbewuste vrouw, die een optimale aansluiting wenst tussen elegante, verzorgde optiek en een perfecte pasvorm tot in grote cupmaten.

Conturelle van Felina haalt het aantrekkelijke van iedere vrouw te voorschijn.

De 527, Melina is van Felina. De Melina is een BH die al lang in de collectie zit en een perfecte pasvorm heeft. Deze Melina heeft een beugel en verstelbare brede schouderbanden. De cups is hoog gesloten. In de cups zit extra versteviging tussen de cups en aan de zijkant. De bevenkant van de cup is afgewerkt met Zwitsers Borduurwerk. De BH bestaat uit 80% poliamide, 15% viscoae en 5% elastan.

206210

206208

De 205208, De RHAPSODY, van Felina is een voorgevormde, Spacer, naadloze BH met beugel. Spacer betekend dat het materiaal dun en licht ademend is. De cup sluit hoog.

De 206208, De CHOICE, heeft dezelfde eigenschappen.

De PROVENCE, 80505 is een serie uit de collectie van Felina-Conturelle. Deze Bh gaat in grote cupmaten. Op de cup zit een mooi blad borduursel. De 3-delige cup geeft een goede ondersteuning en zorgt ervoor dat de zijkant van de borst iets naar voren wordt gedrukt. Dit maakt de borst minder breed.

De EMOTIONS, 656, een serie van Felina. De cups is naadloos met een ingenaaid bladmotief. De schouderbanden zijn breed en dubbel zodat ze comfortabel aanvoelen. Boverdien staan ze iets naar binnen om afglijden te voorkomen. De BH heeft een beugel en is niet voorgevormd.

De CHOICE, 205208, van Felina is een 3-delige cup met een beugel. De cup zorgt ervoor dat de bosten iets naar voren wordt gedrukt en dus minder breed lijkt. De binnencup is afgewerkt met Simplex voor extra ondersteuning. Langs de cup loopt elastisch borduursel.

Spacer BH’s hebben een naadloze cup en zijn speciaal huidvriendelijk dankzij het luchtdoorlaten 3D materiaal.