Je zit mij als gegoten,
je past precies bij mij
je tovert me beetjes mooier,
je maakt me stiekem blij,
je voelt als een tweede huidje
je gaat waar ik ook ga
je bent het aller fijnste
……. uit mijn onderbroekenla.
RJ

De Shortjes en hemdjes van RJ zijn gemaakt van 90% polyamide en 10% elastan. Polyamide (ofwel Nylon) is niet statische en behoud zijn vorm en transporteert zweet naar buiten waar het verdampt.
Dat maakt de stof bijzonder geschikt voor sportkleding en lingerie.

Purple Lily

Purple Lily short.

Lilac

Lilac

Pure Color maxi slip

Deze basic maxi slip met hoge taille is speciaal ontwikkeld zodat deze goed om de billen aansluit. Alle naden zijn geflatlockt, dit is een platte naad, wat zorgt voor optimaal draagcomfort.

Pure Color hemd

Dit getailleerde hemd sluit perfect aan op het lichaam. Het hemd is afgewerkt met een glansbiesje. Dit hemd is aan beide kanten te dragen, kies voor een lage hals of voor een hoge hals.

Pure Color Lace short

Dit elastische shortje is speciaal ontwikkeld zodat deze goed om de billen aansluit en niet omhoog kruipt. Doordat de taille is afgezet met kant heeft u een gladde overgang naar de huid en geen last van snijdende bandjes. Het shortje heeft geen hinderlijke voor- en achternaad. Alle naden zijn geflatlockt, dit is een platte naad, wat zorgt voor optimaal draagcomfort.

Pure Color short

Dit elastische shortje is speciaal ontwikkeld zodat deze goed om de billen aansluit en niet omhoog kruipt. Het shortje heeft geen hinderlijke voor- en achternaad. Alle naden zijn geflatlockt, dit is een platte naad, wat zorgt voor optimaal draagcomfort. Het shortje is voorzien van een badstof kruisje.

Allure collectie van RJ

De Allure collectie is een combinatie van comfort en veelzijdigheid. Dit ondergoed 
 is gemaakt van hoogwaardig Lyocell. Deze vezels voelen zacht aan op je huid en zorgen voor een ongeëvenaard draagcomfort. Of je hem nu draagt als onderkleding of als een op zichzelf staande top, deze singlet past zich moeiteloos aan je behoeften aan.

 

Ook is deze Singlet Polygiene Stays Fresh behandeld, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over nare zweetgeurtjes en kun je de Singlet vaker dragen zonder het te wassen.

Periode short Heavy Flow

Deze short met een heavy flow kruis is ontwikkeld voor de reguliere dagen en kan ongeveer 30 ml (3-4 tampons) vasthouden. Het kruisje heeft meerdere lagen die ervoor zorgen dat je 8-10 uur lang droog blijft en lekker comfortabel de dag doorkomt. En maak je verder geen zorgen over nare geurtjes, want het kruisje is speciaal behandeld om bacteriën geen kans te geven om te groeien.

Door de polyamide en elastaan is de short goed rekbaar en voelt erg zacht en comfortabel aan.

  • Heavy flow: ± 20 ml
  • Antibacterieel kruisje
  • 8 tot 10 uur bescherming

Periode short Medium flow

Deze short met een medium flow kruis is ontwikkeld voor de reguliere dagen en kan ongeveer 15 ml (2-3 tampons) vasthouden. Het kruisje heeft meerdere lagen die ervoor zorgen dat je 8-10 uur lang droog blijft en lekker comfortabel de dag doorkomt. En maak je verder geen zorgen over nare geurtjes, want het kruisje is speciaal behandeld om bacteriën geen kans te geven om te groeien.

Door de polyamide en elastaan is de short goed rekbaar en voelt erg zacht en comfortabel aan.

  • Medium flow: ± 15 ml
  • Antibacterieel kruisje
  • 8 tot 10 uur bescherming