RJ bodywear

Je zit mij als gegoten,
je past precies bij mij
je tovert me beetjes mooier,
je maakt me stiekem blij,
je voelt als een tweede huidje
je gaat waar ik ook ga
je bent het aller fijnste
……. uit mijn onderbroekenla.
RJ

De Shortjes en hemdjes van RJ zijn gemaakt van 90% polyamide en 10% elastan. Polyamide (ofwel Nylon) is niet statische en behoud zijn vorm en transporteert zweet naar buiten waar het verdampt.
Dat maakt de stof bijzonder geschikt voor sportkleding en lingerie.

In 27 kleuren. Dus elke dag iets anders. Of bij elke BH een passende slip. Dat kan met de hemdjes en shortjes van RJ.

Dit getailleerde hemd sluit perfect aan op het lichaam. Het hemd is afgewerkt met een glansbiesje. Dit hemd is aan beide kanten te dragen, kies voor een lage hals of voor een hoge hals.

Dit elastische shortje is speciaal ontwikkeld zodat deze goed om de billen aansluit en niet omhoog kruipt. Doordat de taille is afgezet met kant heeft u een gladde overgang naar de huid en geen last van snijdende bandjes. Het shortje heeft geen hinderlijke voor- en achternaad. Alle naden zijn geflatlockt, dit is een platte naad, wat zorgt voor optimaal draagcomfort.

Dit elastische shortje is speciaal ontwikkeld zodat deze goed om de billen aansluit en niet omhoog kruipt. Het shortje heeft geen hinderlijke voor- en achternaad. Alle naden zijn geflatlockt, dit is een platte naad, wat zorgt voor optimaal draagcomfort. Het shortje is voorzien van een badstof kruisje.