Wel of geen Bh dragen?

Als je een Bh draagt dan zit dat stevig om je borsten heen. Heel fijn natuurlijk want je wilt niet dat je borsten de hele dag op en neer gaan. Maar de toxische stoffen blijven dan ook zitten. Draag je geen BH dan kunnen je borsten bewegen en de spanning en pijnlijke plekjes kunnen op deze manier opgelost worden.

In een beugel Bh lopen de beugels van de Bh over de Lymfevaten. Die lymfevaten kunnen afgekneld worden door een beugel. Als je geen beugelBh draagt, verbetert dat je doorbloeding van je borsten. Borsten moeten wiebelen om de doorbloeding te stimuleren en toxische stoffen (giftige) tegen gaan. Omdat je borsten bestaan uit veel vetweefsel kunnen daar toxische stoffen in zitten.

Waarom zou ik dan een Bh dragen?

Je zult je afvragen waarom vrouwen dan een Bh dragen met of zonder beugel. We zijn hieraan gewend. We voelen ons aantrekkelijker als onze borsten op de juiste plaats zitten. Je kleding zit veel mooier. Natuurlijk is iedere borst anders. Vrouwen die zware borsten hebben kunnen andere klachten krijgen als zij geen Bh dragen. Rug en/of nekklachten zijn een veel voorkomend probleem. Of pijn bij het lopen door de bewegingen die de borsten maken. Dat mag niet de bedoeling zijn. Daarom kies je toch voor een BH.