Wie zijn wij

Ik ben Lydia en inmiddels de 50 gepasseerd. Mijn lingeriewinkel zit aan de Nieuwstad in Zutphen.

Na een aantal jaren in het basisonderwijs gewerkt te hebben heb ik daarnaast in verschillende lingerie winkels ervaring opgedaan. In 2013 kreeg ik zelf de kans mijn eigen winkel te starten. In het begin nog naast mijn baan als leerkracht maar vanaf juli 2014 volledig in de winkel.

Ik vind het erg belangrijk vrouwen in mijn winkel persoonlijk en een eerlijk advies te geven. Het dragen van een BH moet “feestje” zijn. Het is belangrijk dat je met de juiste BH en de juiste maat  naar huis gaat. Ik wil je daar graag bij helpen.

Mijn naam is Jacqueline van der Pol en ik werk sinds deze zomer met veel plezier bij Lydia.
Ik was werkzaam in de kinderopvang en daarvoor heb ik 10 jaar ervaring opgedaan in de lingerie.
Ik kwam als klant een kijkje nemen in de mooie nieuwe winkel en in de paskamer vond mijn “sollicitatie” plaats.
De klik was er direct en mijn beslissing was snel genomen, die stap ga ik nemen!
Ik vind het heel bijzonder om te zien hoe lingerie mensen blij maakt.
De persoonlijke contacten met de klanten geven mij veel voldoening.
Ik heb het enorm naar mijn zin en ik leer iedere dag weer wat bij.

U kunt mij als ‘nieuw’ gezicht tegenkomen. Ik ben Netty, woon al jaren in Zutphen en werk sinds dit najaar bij Lydia lingerie advies. Ik sta graag voor u klaar, tot in de winkel!

Op de Blog pagina staan ook leuke tips en adviezen.

Leuke weetjes over lingerie en badmode:

In de winkel hebben wij veel advies kaartjes liggen die GRATIS meegenomen mogen worden.