Winkelwagen

VOEDINGS BH


In de Collectie voedings BH hebben wij de BH van Anita en Mammea. 

Voor een vrouw die borstvoeding geeft is het belangrijk om de juiste maat te dragen om knellen te voorkomen. Een knellende beha kan de melkkanaaltjes verstoppen met eventueel een borstontsteking als gevolg.

75% van de vrouwen draagt de verkeerde beha-maat, dit percentage wordt nog groter bij zwangere en borstvoedende mama’s! laat je dus opnieuw opmeten.

Ben je nog zwanger?

Al vanaf het begin van je zwangerschap veranderen je borsten. Door de uitbreiding van het melkklierweefsel worden ze zwaarder en voller. Hoeveel je borsten toenemen valt moeilijk te voorspellen. Draag in deze periode zeker geen te kleine beha. De Mammae Soft is ideaal tijdens de laatste maanden van je zwangerschap.

De Mammae Soft is rekbaar en groeit mee met je borsten. Mammae Classic/Plus/Mystery is geen meegroeibeha en kan dus niet tijdens de zwangerschap gedragen worden.

De eerste week na de bevalling

Tussen de derde en vijfde dag na je bevalling krijg je stuwing. Je borsten zijn erg gezwollen en voelen pijnlijk aan. Hierdoor kunnen je borsten nog een cupmaat toenemen. De typische stuwing na de bevalling verdwijnt ongeveer na 48 uren. Tijdens deze dagen mag je zeker geen beha dragen die knelt. De Mammae Soft is ideaal tijdens de kraamweek.

Geef je de eerste keer borstvoeding dan kan je met de Mammae Soft de borst volledig ontbloten zodat je makkelijk kan ‘leren’ hoe je borstvoeding geeft. Komt er bezoek, dan kan je toch kiezen om discreet te voeden Anita

 Mammae