Waarom een Sport BH?

Bij het sporten gaan je borsten niet alleen op en neer maar ook heen en weer. Draag je een gewone BH, dan houdt deze BH ca. 28% van de bewegingen tegen. Draag je een stevige sport BH zal dit 78% zijn. Daarom draag je bij het sporten een sport BH.

Gevolgen van het niet dragen van een sport BH.

Het borstweefsel beschadigd als je geen goede sport Bh draagt. Borsten hebben geen spieren maar huid en weefsel. Zonder goede ondersteuning rekt dat weefsel dus uit. Bovendien verliest je borst elasticiteit en kun je later “hangborsten” krijgen.

Welke BH voor welke sport?

Wij verkopen in de winkel 2 sport BH’s voor alle sporten. Ook geschikt voor paardrijden of hardlopen. De BH van Panache is voorgevormd en heeft een beugel in silecone. Deze BH is ontwikkeld om iedere borst individueel vast te houden, te ondersteunen en reduceert in alle richtingen de bewegingen. Elke borst zit in een eigen cup. De BH fungeert als 2 handen die de borsten vasthoud. De schouderbanden bevatten een extra clip zodat je de banden kunt kruisen. De cups ademen en zijn snel droog. (coolmax) De sport Bh is geschikt voor kleine en grote cupmaten.

De andere sport Bh is van het merk Anita. Een niet voorgevormde BH zonder beugel. deze Bh drukt de borsten tegen je lichaam en geeft d.m.v. compressie steun. De BH is stevig en niet rekbaar en sluit hoog. De BH is ook geschikt voor grote cupmaten. (H-cup)