Simone Perele

Jezelf zijn. Van mooie dingen houden. Vrouwelijk zijn. Oog voor detail hebben. Jezelf mooi voelen. Mysterieus blijven. Inspiratie zoeken. Je imago bespelen. Je klassiekers heruitvinden. Het verschil maken. De kunst van het verleiden koesteren. Je vermaken.

De Swing BH is een licht voorgevormde BH met een kleine, uitneembare pus-up. Deze plunge Bh is er in de winter in donker groen.

Andora

Omsluitend, diep decolleté
Een bestseller net even anders, kan optioneel rond de nek worden gedragen

RAFFINEMENT
De schouderbandjes zijn bekleed met guipure en op verschillende manieren te dragen: recht of om de nek met een clipsysteem
Geborduurde onderband
De binnenste rand van de cup is afgewerkt bij het decolleté

STEUN
Zijpanden gevoerd met tule

Andora 131316

3D plunge in wit, zwart, ivoor, blush en huid

NIEUW! De Wish met een uitneembare push-up. Een delicate serie in bloemen en guipure. In de kleur wijnrood.

NIEUW! De Eclat. De Eclat is een voorgevormde balconnet BH met een beugel. Het model geeft het effect van een push-up. Het resultaat is een rond en voller decollete. De schouderbanden kunnen aan de achterzijde gekruist worden.

NIEUW! De Saga. Een elegante serie waar FRans borduurwerk en quipure worden gecombineerd met de luchtigheid van tule. Een icoon, dit seizoen in de kleur Pauw, intend en diep.

NIEUW!! Delice in de winterkleur Perzik.

Comfort en steun tot de G-cup met geborduurde bloemen om het geheel luchtiger en vrouwelijker te maken. Een must-have voor vrouwen met een vollere buste. De Delice heeft een driedelige cup en een ectra versteviging aan de zijkant. De voering van de cup is van KATOEN!

Promesse winter 2020.

Promesse basis.

De verfijning van een volledig kanten beha met een driedelige cup en een beugel. Een BH met een diep decolleté en verfijnd Leavers-kant. De cups zijn verstevigd met tule om de buste te centreren en voor een mooie ronde welving. De breedte van de bandjes, het rugstuk en de voeringen is afgestemd op de maat, ideaal voor vrouwen met een vollere buste.

12H316. PROMESSE. Een klassieker bij Simone Pérèle: de cups in Spacer 3D. De Bh heeft een diep decollete en een mooie ronding. Een spacer is luchtige stof die voor ongezien comfort en welzijn zorgt, zijn afgewerkt met Leavers-kant.

De Delice – 12X319 maakt je decolete verlijdelijk. Het model is een triangle model. De Bh geeftt je het gevoel van een balconnet maar geeft veel steun.