Marlies Dekkers

Marlies Dekkers combineert karakteristieke, stijlvolle designs met onovertroffen draagcomfort. Ook zijn haar ontwerpen welbekend om de uiting van kracht en zelfvertrouwen.

Daarnaast zorgt de perfecte Bh ervoor dat jij je zelfverzekerd en sexy voelt.

Het dragen van de juiste lingerie laat niet alleen je silhouet er prachtig uitzien maar zit ook enorm comfortabel.

“Al mijn werk als feministisch designer is geïnspireerd op muzen. Krachtige vrouwelijke rolmodellen uit het verleden en heden. Hoewel vrouwen eeuwenlang zijn achtergesteld, hebben oervormen van vrouwelijke kracht altijd bestaan. Door middel van mijn ontwerpen breng ik ze naar jou. Om ons te helpen een wereld van modern feminisme te vormen.

Dit seizoen beklimmen we de troon van onze innerlijke kracht en brengen we een ode aan de állereerste Feminine Feministe: Cleopatra. Deze Egyptische koningin, ook wel slimme strateeg, bekwame diplomaat en een oogverblindende zelfpromotor genoemd, regeerde 22 jaar lang met meer moed en charisma dan de meeste mannelijke leiders voor haar. Cleopatra mengde passie met politiek en was niet bang om haar vrouwelijkheid te tonen en in te zetten. En wat kreeg zij hiervoor terug? 2000 jaar slut-shaming. Nou, laat ze maar praten! Van ‘femme fatale’ tot ‘evil seductress’; de koningin zou deze labels hebben uitgelachen, wetende dat geen enkele patriarchale propaganda de glorieuze kracht van een vrouw die haar vrouwelijkheid bezit, kan verdoezelen.”
– Marlies Dekkers

De Dame de Paris dit seizoen in ivoor. Marlies Dekkers heeft gekozen voor een stralend witte jacquardstof met een reliëfpatroon van piramidevormen.

De Space Odyssey collectie is om jezelf te verleiden.  Marlies Dekkers heeft gekozen voor  grafische bandjes en opvallende ornamenten, geïnspireerd op ruimteschepen, om jouw betoverende schoonheid te benadrukken.

Straal sterrenkwaliteit uit in deze sprankelende koraalkleurige Space Odyssey collectie met een gouden randje! Dit flatterende ontwerp heeft een prachtig-glanzende stof en gouden lurexstrepen op de schouderbandjes.

Breng de innerlijke zeegodin in jezelf tot leven in mijn Siren of the Nile collectie in een verleidelijk turkooise stof. Voor dit ontwerp heeft Marlies Dekkers gekozen voor een luxe jacquardstof met een mooi, golfachtig reliëf.

Hiernaast is de basis collectie van de Dame de Paris te zien. Het is een balconnet BH die voorgevormd is. Ook heeft de BH een beugel. Daarnaast hebben de BH’s van Marlies Dekkers een perfecte pasvorm.