Lise Charmel is de defentitie van elegantie in dameslingerie. Het versterkt de schoonheid van de vrouw.

Ze bieden 5 merken aan:

Lise Charmel

Esprise

Epure

Antinea

Antigel

Lise Charmel heeft mooie kleine maatjes in de voorgevormde cups. Maar ook de grotere maten kunnen mooie lingerie kopen van dit merk. Ze hebben daar de niet voorgevormde BH’s van.

Coque is bedekt met kant met een multikleurig pastel broderie stukje aan aanzet bandjes. Basque is uit kant en een geborduurd motief met strassjes tussen de buste

We hebben ook badmode van Antigel,

De reeks Dressing Floral is een ode aan de kunst van de guipure. Tijdloze stijl waar exclusief floraal grafisme gemengd wordt met broderie op “tatoo” basis.
BH corbeille soepel met armatuur, horizontaal gesneden. Deze BH biedt een afgeronde decolleté. Fijne, regelbare spaghetti bandjes voor mee vrouwelijkheid. Inzetstukjes uit guipure effect tatoo op de cups en rug. Delicaat Swarovski hangertje tussen buste.

De reeks Dressing Floral is een ode aan de kunst van de guipure. Tijdloze stijl waar exclusief floraal grafisme gemengd wordt met broderie op “tatoo” basis.
BH coque met armatuur. Deze BH biedt biedt een galberende en afgeronde buste. Gemouleerde cups uit tulle. Fijne, regelbare spaghetti bandjes voor meer vrouwelijkheid. Inzetstukjes uit guipure effect tatoo op de cups en rug. Delicaat Swarovski hangertje tussen de buste.

Glamour BH
Cups uit broderie op tulle, basque volledig uit Leavers Calais kant. tussenbuste uit tulle met strass motief. Zilverkleurige metalen ringetjes aan bandjes.

Coque model, galberende en afgeronde buste. Cups uit borderie op tulle op coques. Basque volledig uit Leavers Calais kant. Tussenbuste uit tulle met strass motief. Zilverkleurige metalen ringetjes aan bandjes.

Coque model, galberende en afgeronde buste
Cups uit multikleurige broderie. Rug uit tulle met geborduurd motief. Basque uit brede elastiek. Juweel tussen buste.