Winkelwagen

SPORT BH


In de collectie zitten verschillende merken sport BH's:

SPORT BH:
Als je gaat sporten, is een goede bh geen overbodige luxe. Als je sport met je gewone BH in plaats van een sportBH, gaan je borsten heen en weer. Dat is niet goed voor je borsten. Een sportbh is comfortabeler dan een gewone bh en voorkomt dat je hangborsten krijgt door al dat gewiebel.

Veel sportende vrouwen ondervinden hinder van bewegende borsten. Voor een klein aantal is het zelfs een reden om te stoppen met sporten. Tegenwoordig is dit echter geen argument meer, omdat er voor elke cupmaat een goede sportbh ontwikkeld is.

Als je een gewone BH draagt kan deze BH 38% van de bewegingen tegen gaan. Neem je een sport Bh kan dit oplopen tot wel 83%. 

Afhankelijk van de grootte van je borsten kun je kiezen tussen een ingekapselde sportbh of een compressiesportbh:
In de winkel hebben wij de sportBH van Panache en ANITA.


Panache sport BH:
Door het gebruik van de nieuwste 
technologie (3D-bewegings-en biochemische registratietechnieken) wordt de beweging van 
de borst met 83% gereduceerd. 


De prestatiegerichte sportbeha, die geen compromissen kent. Driedelige genaaide cups met zijwaarts ingezette steunstrook geven de borst tot in grote cups een mooie vrouwelijke vorm en betrouwbare steun. De combinatie van genaaide cups en de naadloos gevormde binnenzijde van de cups is onovertroffen. Het perfecte samenspel van hoogfunctioneel Piqué-materiaal met Frottée houdt de huid droog. 

De sport BH heb ik als pascollectie in de maten 75B t/m 90 H
(Ook in omvangsmaat 65 vanaf een D-cup)

Maar liefst drie jaar heeft het geduurd voor Panache om de perfecte sportbeha te ontwikkelen. Verschillende tests in de praktijk met Engelse topsporters en de meest befaamde sportschool hebben geleid tot een schitterend resultaat. In onafhankelijke studies laat deze sportbeha andere merken ver achter zich door de functionaliteit. Onder de zwaarste omstandigheden en in de meest intensieve sporttakken blijft de BH zijn ondersteunende functie perfect uitoefenen. 

Stoffen die ademen om het zweten beperken en de speciale afwerking om het lichaam te beschermen tegen schurende elementen zoals de rugsluiting, beugels en schouderbanden verhogen het comfort tot het absolute maximum. Nooit zat een beha zo comfortabel als deze want bij elke sport beweegt de borst anders. Door het gebruik van de nieuwste technologie (3D-bewegings-en biochemische registratietechnieken) wordt de beweging van de borst met 83% gereduceerd. Het compressietextiel omsluit iedere borst afzonderlijk en biedt zo de ideale steun. 

Belangrijk is dat Panache zich vooral richt op de grotere cupmaten. De sportbeha gaat van B tot cupmaat H en een omvang 65 t/m 85. En dit in de kleuren zwart, wit, grijs en een mode kleur. Anita

 Panache