Winkelwagen

LINGERIE

 | 

Empreinte


Empreinte lingerie die net zo mooi is als een kunstwerk, ontworpen en vervaardigd met passie en weldaad: dit is de bezieling die in elk van de creaties van EMPREINTE creaties huist.             De onderstaande series hebben wij in onze                collectie.

Winter 2018


Jane
Jane staat voor mooie, luxueuze materialen en sobere grafische motieven, geïnspireerd op de Art Deco-stijl van begin 20e eeuw. Dit verleidelijke thema heeft een bijzonder moderne uitstraling, dankzij de geraffineerde belijning en doordachte details.


Zomer 2018


Irina Rouge

Diane huid Rosee
Irina
Irina neemt ons mee naar een onweerstaanbaar universum, een wereld van Duizend-en-een-nachten die geïnspireerd is op de mysterieuze schoonheden van het Verre Oosten. Een zeer opvallende lingerie die verrijkt is met een subtiel en fonkelend borduurwerk en die gedragen wordt als een sieraad.Diane
Als symbool van vrouwelijkheid valt Diane op door haar spel van plooien en het gracieuze ontwerp van het borduurwerk. Diane is een thema van ‘ultieme’ verleiding en trekt de aandacht door haar zwierigheid en de intensiteit van haar grafische vormgeving.
Valeria


Valéria
Een collectie in het teken van verleiding, direct geïnspireerd op de Venetiaanse architectuur: majestueus en elegant. De opvallende grafische borduursels doen denken aan de booggewelven van de mooiste Italiaanse paleizen en verleiden door hun ritme en verfijning.


BasisBasis Maya zwart en ivoor

Basis Erin zwart en ivoorLilly Rose - Chantilly - basis
.


€ 0.00Aantal