Winkelwagen

Nieuws


25 maart 2017
We hebben de Roparun team Zutphen gesponserd met een sport BH van Panache. Dames succes!!
Wij zijn aangesloten bij Uitmuntend Zutphen.
Al struinend door de straatjes en steegjes van Zutphen komt u bijzondere winkels tegen die zijn aangsloten bij Uitmuntend Zutphen, een initiatief van zestien ondernemers met passie die allemaal een leuke winkel hebben met een eigen karakter.  
Lydia Lingerie Advies is sponser van WSV-1.
Alle meiden dragen een PANACHE SPORT BH.Gefeliciteerd Priscilla!

Hermina: In één keer goed!’, hoor ik roepen vanuit het pashok. Ik kan het niet laten en ren naar haar toe. ‘Mag ik kijken?”, vraag ik. ‘Ja hoor, achter het gordijn van het pashok staat een Priscilla in een prachtige aansluitende sportbh in mooie, felle kleurtjes te stralen.

Priscilla is de winnaar van de Panache sportbh, beschikbaar gesteld door Lydia Lingerie Advies in Zutphen. Net als vijf andere lezeressen, stuurde Priscilla haar sportverhaal in. Haar verhaal, Priscilla knokte zich uit haar rolstoel, werd door Lydia gekozen als winnares van de sportbh.Op 6 augustus 2014 heb ik, Esther Goorhuis-van den Berg, in het weeshuis LION KING op BALI bezocht en de door Lydia Lingerie Advies gekregen BH's overhandigd. De mensen en grote kinderen waren hier ongelooflijk blij mee!
Het is heel erg lastig om voor kleine volwassen meisjes goede BHtjes te vinden.